CUMHURİYETİMİZİN YÜZÜNCÜ YILINA COŞKU İLE YÜRÜDÜK.

24.10.2023 170

24-10-202324-10-202324-10-202324-10-202324-10-202324-10-2023

Şehit Barış Akay Anaokulu'ndan Gelen Coşkulu Yürüyüş: Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yıl Dönümü Etkinliği

Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesi ve Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak için, Şehit Barış Akay Anaokulu ailesi olarak Bodrum Kumbahçe sahil şeridinde unutulmaz bir yürüyüş gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, öğretmenleri ve gururla yanımızda olan velilerimizle birlikte geçirdiğimiz bu anlamlı gün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük sevdasının bir yansımasıydı.

Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte, coşkumuzu, sevgimizi ve minnettarlığımızı tüm Bodrum sahilinde gururla sergiledik. Kırmızı beyaz Türk bayrakları ile süslenmiş sahil şeridi, katılımcılarımızın gülümsemeleri ve bayrakları ile renklendi. Özellikle minik öğrencilerimizin yürüyüşteki enerjisi ve sevinçleri, etkinliği unutulmaz kılan anılardan biri oldu.

Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini simgeleyen Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü yürüyüşümüz, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi de yansıttı. Katılan herkes, bu özel günde bir araya gelerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımlarını kutlamanın gururunu yaşadı.

Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Şehit Barış Akay Anaokulu ailesi olarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü coşkuyla karşılamaktan büyük onur duyduk. Bu anlamlı etkinlik, Cumhuriyet sevgisini ve saygısını kuşaktan kuşağa aktarmamıza yardımcı oldu.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutladık, birlikte nice yıllara!